واتس اپ گفت که به زودی به کاربران امکان می دهد عکس ها و فیلم های ناپدید شده را ارسال کنند و این هفته این ویژگی برای همه در دسترس قرار می گیرد. هرکسی که از برنامه پیام رسانی متعلق به فیس بوک استفاده می کند ، می تواند عکس یا ویدیویی را در حالت “مشاهده یک بار” به اشتراک بگذارد و این امکان را می دهد تا قبل از رفتن رسانه مورد نظر ، یک بار مشاهده شود پوف. رسانه هایی که با “مشاهده یکبار” انتخاب شده به اشتراک گذاشته می شوند ، پس از تماشای مخاطب مورد نظر ، باز می شوند.

این شرکت خاطرنشان می کند که ویژگی جدید می تواند برای مجموعه ای از نیازها که قطعاً عکس های برهنه ارسال نمی کنند مفید باشد ، مانند به اشتراک گذاشتن عکس برخی از لباس هایی که امتحان کرده اید یا دادن گذرواژه وای فای به کسی. در چاپ خوب ، شرکت مایل است به شما یادآوری کند که فقط به دلیل ناپدید شدن عکس ها یا ویدئوها ، این مانع از گرفتن عکس از کسی نمی شود (و شما نمی دانید که آیا آنها این کار را انجام می دهند).

WhatsApp اکنون به شما امکان می دهد پیام های زودگذر را ارسال کنید که پس از 7 روز ناپدید می شوند

فیس بوک می گوید این ویژگی جدید گامی است برای “کنترل بیشتر حریم خصوصی کاربران” ، آهنگی که از زمانی که مارک زاکربرگ برای اولین بار “چشم انداز متمرکز بر حریم خصوصی” را برای این شرکت در سال 2019 اعلام کرد ، می خواند. فیس بوک چند مورد ارائه داده است به افراد اجازه می دهد از آن زمان کنترل حریم خصوصی آنلاین خود را کنترل کنند ، کنترل مخاطب را بر روی برنامه اصلی آن تنظیم کرده و پیام های ناپدید شده را در WhatsApp فعال کند.

این شرکت همچنین در حال ارائه یک بازی بزرگ در زمینه ارائه رمزنگاری کامل به پایدار خدمات پیام رسانی خود است ، که قصد دارد در آینده قابلیت همکاری را با آن داشته باشد. واتس اپ در سال 2016 رمزگذاری سرتاسری را به صورت پیش فرض فعال کرد ، اما برای مسنجر و اینستاگرام ، معیار خصوصی حفظ حریم خصوصی هنوز سال ها به پایان می رسد.

WhatsApp اکنون به شما امکان می دهد پیام های زودگذر را ارسال کنید که پس از 7 روز ناپدید می شوند

واتس اپ راه اندازی رمزگذاری سرتاسر را تکمیل کرد




منبع Tech Crunch